De leukste manier naar meer succes online.

Leer..

Leer in je eigen tempo en krijg 24/7 toegang tot het cursusmateriaal, gewoon vanuit je eigen stoel..

Doe-het-zelf

Met handige checklists, werkbladen, opdrachten en videolessen, kun je direct zelf aan de slag..

Meer succes online!

Zo ben je makkelijk en met plezier op weg naar meer Succes Online.
Jij ook!

1

Altijd inspiratie voor je nieuwsbrief [Gratis].

Leer in 4 gratis modules hoe je makkelijk onderwerpen bedenkt voor je nieuwsbrieven, die waardevol zijn voor je klant.

2

Online cursus: Succes met MailChimp.

Schrijf moeiteloos succesvolle nieuwsbrieven in MailChimp. Bouw een band op met je lezer & krijg snel meer inschrijvingen en klanten.

3

Online cursus: Scoren met SEO.

Scoren met SEO biedt je het complete stappenplan van A tot Z om hoog in Google te komen. Van zoekwoordenonderzoek en SEO-teksten schrijven tot technische optimalisatie en linkbuilding: je vindt het in deze cursus!

Ervaringen

Judith Jockel - Fotografe

Super heldere cursus! Fijn dat je ook leert wat je doelgrSuoep is en hoe je deze kan bereiken. Vooral de video-tutorials over MailChimp vind ik erg goed.

Sanne Rezk - Marketeer

Fijn om op een luchtige manier goed over je nieuwsbrief na te denken. Je gaat lekker soepel door de lessen heen. Het ziet er goed en prettig leesbaar uit; een tof concept!

Sophie van Ommeren Webbouwer

Behapbare informatieve stukken, worden afgewisseld met goed te volgen instructie-video's en je huiswerk. Dit is makkelijk naast je drukke werkzaamheden te doen. 

Maak kennis met WebwijsAcademie

Werf meer klanten via internet met een site of nieuwsbrief die bij je past én er professioneel uitziet. Wil je hier met plezier aan werken en het zelf kunnen? Zónder dat je veel tijd en energie kwijt bent aan alles zelf uitvogelen? Dan is de WebwijsAcademie iets voor jou!

WebwijsAcademie

WebwijsAcademie biedt laagdrempelige, leuke online cursussen voor een professionele site of nieuwsbrief. WebwijsAcademie is onderdeel van Tekstwinkel.

Facebook   |   LinkedIn   |  

Copyright Tekstwinkel