Stappenplan nieuwe website

Dat het belangrijk is je site up-to-date te houden, dat weten we wel. Zodat je site er eigentijds uitziet en mooi toont op alle schermen. De teksten nog steeds kloppen met je huidige aanbod en vertellen wat jij precies doet en voor klanten kan betekenen. Er geen overbodige of onjuiste inhoud opstaat die je eigenlijk allang had moeten weggooien. En last but not least; dat de techniek in orde is.

Nieuwe website VON

Eigenlijk is dat het allerleukste: een compleet nieuwe website helemaal vanaf begin tot eind maken, van siteconcept tot alle webteksten. In supergoede samenwerking met een webbouwer, waarbij we elkaar perfect aanvullen.

Je site hoger in Google: 3 pijlers

Je site hoger in Google; hoe krijg je dat voor elkaar? Als je gaat adverteren bij Google ben je vaak snel veel geld kwijt. Door je site te optimaliseren voor Google, kun je ook gratis hoger in de zoekresultaten komen.

Call to action op je site: 6 tips

“Kijken, kijken, niet kopen…”. Die uitdrukking ken je wel, want jouw uitdaging is van kijkers wél kopers te maken! Hoe zit dat met jouw online winkel? Komen er al veel bezoekers op je site?

Slim gebruik van je opt-in

Regelmatig spreek je mensen, kom je op bijeenkomsten en deel je visitekaartjes uit. Als het goed is, vraag je dan ook of iemand is geinteresseerd in je nieuwsbrief ;-). Maar ja, je spreekt zoveel mensen en je noteert niet altijd alles meteen.

Laat zien wie je bent

Vaak worstelen ondernemers enorm met hun webtekst. Bang om het niet goed te doen, angst dat het niet professioneel oogt of gewoon koudwatervrees om online te gaan. Dan gebeurt het al snel dat je kiest voor veilige, algemene teksten.

10 voordelen e-nieuwsbrief

Steeds vaker hoor je over de voordelen van een e-nieuwsbrief. Een digitale nieuwsbrief versturen is dé marketingtool om meer klanten te krijgen. Waarom eigenlijk, denk je misschien. Ik heb toch al een website?

10 Tips email lijst uitbreiden

 

Je email lijst uitbreiden is een slimme en effectieve strategie voor je bedrijf. E-mail marketing is namelijk dé manier om in contact te blijven met je klanten.