Klantervaringen

" Femke heeft ons geweldig geholpen met de website economieles.nu. Of het gaat om tekst, online lesmateriaal of techniek en ontwerp, voor alle onderdelen hebben we veel gehad aan de scherpe blik en hands-on mentaliteit van Femke. Je waardevolle ideeën en uitvoering hebben echt geholpen de website veel beter te maken! Super om zo samen te werken en ik zie dat je ook nog een heel overdrachtsdocument op de mail hebt gezet. Daar ga ik binnenkort heel blij van worden! We hopen nog regelmatig van je hulp gebruik te mogen maken.""

Maarten Nijman

Our New Economy

"Ben blij en trots op de website! Dankzij jouw hulp en sturing kwam er overzicht, ordening en is de site boven verwachting gelukt. Dank voor alle hulp, zowel op technisch niveau als om het moreel op peil te houden.""

Els Goossens

Viooldocent

"Dank je wel Femke voor al je inspanningen, en voor je extra motivatie om ons dit nu echt even af te laten maken! We zijn heel blij met de uitstraling van de site, vinden de opzet heel duidelijk en de vormgeving ook heel tof. Lekker rustig, maar toch aansprekend en uitnodigend.""

Martin Verzijden

Wickvoorter stadsboeren

"Mijn complimenten, al in korte tijd lag er een goed stuk voor het bestuur. We zijn erg blij met de nieuwe website, de Academie en de flyer."

Saniye Tezcan, Stichting Kezban

Saniye Tezcan

Stichting Kezban

"Voor onze nieuwe website heeft Femke alle teksten geschreven mét uitgewerkte navigatie en siteconcept. Het resultaat is heel fris, leuk en aansprekend. Mooi met al die persoonlijke uitspraken ertussen, zowel van onszelf als van klanten. Bovendien heeft Femke echt gekeken wat voor onze patiënten belangrijk is op de site. We hadden niet verwacht dat teksten en site zó enorm veel beter konden en zijn heel enthousiast!" 

Sascha Karpe

Tandartsenpunt

"Naast alle webteksten, hebben we ook het siteconcept voor onze nieuwe site door Femke laten maken. Het hele proces liep gewoon gesmeerd. De persoonlijke briefing was verhelderend, de samenwerking erg prettig en tekst en concept zijn supersnel uitgewerkt. Na de lancering van onze nieuwe site hebben we heel veel positieve reacties gekregen: mensen vinden de site niet alleen mooi en professioneel, maar ook een persoonlijk en goed visitekaartje voor ons bedrijf. We zijn superblij met het resultaat!"

Tarek Rezk

whats ART

"Femke luistert aandachtig naar mijn wensen en geeft zonder te veel vragen snel en doeltreffend waar ik om vroeg. Ze denkt mee, maakt de teksten passend in mijn eigen schrijfstijl, maar wel veel efficiënter. Ze heeft engelen geduld en power in haar pen, als je dat nog zo kan zeggen voor online schrijven"

Kyra Walhof

Zensaties

"DANK voor je inzet. je bent met het juiste inlevingsvermogen aan de slag gegaan en ik ben blij een goede sparring-partner te hebben gevonden. De site is nu heel mooi opgebouwd, mooi rustig, de info op een goede manier weergegeven en door de goede lay-out heel professioneel. Bijzonder dat je dit met hoofd, hart en ziel wil doen. Uit mijn hart, trots op je."

Willem Pronk

Stichting Proplan

"We zijn dik tevreden over de website en heel blij met de samenwerking. Alles wat we hadden afgesproken en graag wilden, is gebeurd en ook op tijd. Een mooie, wervende website stond bovenaan de wensenlijst van de VON en dat is gelukt! Het ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook veel gebruikersgemak. Zelf vind ik de orgel-weetjes ook leuk die tevoorschijn komen, als je door de site gaat. Het eindresultaat is een wapenfeit waarmee de branche-organisatie zich nu goed kan profileren!"

Herman Jurrius

Vereniging Orgelmakers Nederland

"We waren last-minute op zoek naar een tekstschrijver voor onze nieuwe website. Via een van onze leveranciers kwamen wij bij Femke terecht. Femke leverde alles snel aan, de teksten passen zeer goed bij onze huisstijl en ze heeft goed geluisterd naar onze wensen. Ik vond het voortraject erg prettig; door een duidelijk intake-formulier met vragen, verloopt het proces snel en soepel. Groot voordeel was dat Femke snel kan schakelen, professioneel advies geeft en goed inspeelt op de wensen van onze gasten. Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking en de webteksten!"

Lara Jenner

Landgoed Duin & Kruidberg

"Bij het opstarten van mijn eigen bedrijf, dacht ik de teksten voor de website wel zelf te kunnen maken. Na 2 maanden ploeteren, kwam ik bij de tekstwinkel van Femke. Zij heeft een grote prestatie geleverd door uit één ingevulde vragenlijst en één telefonisch interview, een pakkende persoonlijke tekst te maken voor mijn site. Daarbij heeft ze datgene wat mij drijft én mijn persoonlijke achtergrond als marineman, heel mooi met elkaar in verband gebracht. Ook SEO is daarbij meegenomen! Ik ben erg blij met het resultaat en beveel Femke van harte aan!"

Ies Biekart

Visual Increase

"Bij het opstarten van mijn eigen praktijk had ik webteksten en een flyer nodig. Maar hoe schrijf je zoiets? Femke had meteen een goed beeld over wat bij mij en mijn praktijk past en kwam met een goede vertaling van wat er in mijn hoofd zat. Ik ben erg blij met het resultaat en nogmaals bedankt!"

Gerda Burgess, Burgess Ergotherapie

Gerda Burgess

Burgess Ergotherapie

"Femke heeft ons geholpen met het herschrijven en opnieuw indelen van onze website. Ze heeft dit op een hele gestructureerde manier aangepakt. Bovendien denkt ze heel actief mee. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Femke, nogmaals bedankt."

Diana van Uffelen

Makelaarskantoor van Uffelen

"Maandelijks onze site laten bijhouden, is echt heel fijn. Zelf hadden we daar helemaal geen tijd voor. Femke plaatst regelmatig nieuwsberichten, filmpjes, foto’s en artikelen. Ze denkt actief mee over mogelijke onderwerpen, aanpassingen van de site en het versturen van persberichten. Zo is onze site altijd up-to-date en hebben wij er geen omkijken naar."

Hélèn Smeenk

Flentrop Orgelbouw

"De workshop was van toegevoegde waarde en hielp ons bij het uitdenken van een goed siteconcept en navigatie. In plaats van ‘direct teksten erop zetten’ en dan later niet tevreden zijn, zoals bij de oude site. Femke liet ons nadenken over onze bedrijfsvoering en hield de hele ochtend goed de lijn erin."

Esther Rookhuijzen

Jaaf Design

"Femke nam een leidende rol om te komen tot representatieve, relevante teksten. Pro-actief met een praktische werkvorm. Ze leefde zich in in onze (Chainresult) business, maakte duidelijke afspraken en heldere timings. Zeker aan te bevelen!"

Jan-Willem Rijkse

Chain Result

"Vooral de persoonlijke en informele wijze waarop je geschreven hebt, vind ik fijn en ook onderscheidend in mijn markt. Dit is wie ik ben in een luchtige en open schrijfwijze. Bedankt daarvoor."

Harmen van der Spoel, Woningontruiming Amsterdam

Harmen van der Spoel

Woningontruiming Amsterdam

"Femke Brand heeft bewezen een goed gevoel voor haar omgeving te bezitten en dat te combineren met haar kwaliteiten voor het schrijven. Wij zijn uitermate tevreden over haar werkzaamheden."

Ferry Theunisse

KTL Adviesbureau

"Femke ken ik als een hardwerkende, down to earth ondernemer. Ik koppel haar bij projecten graag aan als professional, als het op pakkende, slimme teksten aankomt. Ze gaat net dat stapje verder, doorziet de visie van een bedrijf en weet dat in tekst te vatten. Daarnaast weet ze meetings in goede banen te leiden. Ik weet bij Femke dat ze haar eigen visie niet onder stoelen of banken steekt en kan er van op aan dat ze haar professionele advies zal geven boven een politiek correct antwoord. Iets wat ik zeer waardeer in mijn samenwerkingspartners."

Esther Rookhuijzen

Jaaf Design

"Door de heldere adviezen en tips van Femke heb ik in korte tijd mijn website naar een hoger plan kunnen tillen. Ik vond het erg fijn dat ze telkens snel reageerde, goed bereikbaar was en echt hulp op maat bood."

Minke Verdonk

Bomenbos

"Het was heel prettig samenwerken en het resultaat is ook precies wat we voor ogen hadden."

Roland van Oord

Tip Makelaar Amsterdam

"Femke heeft mijn website tot een persoonlijk en overtuigend verhaal gemaakt. Ze is in staat om de boodschap kernachtig te verwoorden en daarmee net iets extra’s in kracht mee te geven. Ze gaat uit van de wensen van haar opdrachtgever, maar durft kritisch te zijn , als ze merkt dat de aantrekkelijkheid en vindbaarheid van de website in het geding zijn. Veel dank, Femke, voor je vakkunde en de plezierige samenwerking!"

Charlotte Venema

Adigo Consulting

"Femke heeft een webscan uitgevoerd van mijn vernieuwde website. Haar feedback is constructief, prettig leesbaar en duidelijk. Ze denkt mee over specifieke vragen die ik heb en geeft zowel inhoudelijk als technisch creatieve oplossingen"

Mathilde Bosker

Connect Inn

"Femkes realistische en functionele blik leverde goed onderbouwd advies. Ze heeft zeer precies geluisterd naar wat de bedoeling was. Femke doet wat ze afspreekt en levert kwaliteit. Haar heldere feedback was waardevolle input bij het maken van keuzes rond presentatie op internet."

Heleen de Ruijter

Training & Advies

"Femke heeft me geweldig geholpen met het maken van een strakke en professionele site. Ze heeft aandachtig naar mijn wensen geluisterd en deze vervolgens vakkundig uitgevoerd. Haar aanpak is methodisch, doeltreffend en inlevend. Onze samenwerking was heel plezierig en ik ben zeer tevreden over het resultaat."

Daniele Budry, Vertaalbureau La France

Danièle Budry

Vertaalbureau La France