Webredactie

Geen tijd om je site zelf bij te houden?

Laat het lekker iemand anders doen

Je hebt een website, blog of nieuwsbrief en en bent van plan deze zelf bij te houden. Maar je wil je teksten wel nog even goed laten checken voor je ze online zet. Of het schrijven lukt meestal wel, maar hoe krijg je het daarna mooi in je site en zet je het goed in dat lastige CMS? 

Voor je het weet ben je heel veel tijd kwijt aan je website. Zit je maar te prutsen om tekst en plaatjes mooi uit te lijnen, links op de goede plek te zetten of krijg je het niet voor elkaar om die ene plugin goed aan de praat te krijgen. Aargh! Wat zou het fijn zijn om dit soort klussen dan gewoon even door iemand anders te laten doen.Webredactie site


Breng je website op een hoger plan

Scanbare webtekst

Sitebezoekers scannen en zappen, ze klikken zo weer weg. Dat vraagt webpagina’s waarvan je in één oogopslag ziet waar ze over gaan en die makkelijk en snel lezen.

Leesbare tekst in mooie lay-out

Ik ga voortvarend aan de slag met je CMS of pagebuilder. Denk aan alinea’s, kolommen, tabjes en afwisseling van tekst en beeld. Dan komt je verhaal pas echt goed tot zijn recht!

Slim gebruik van je CMS

Handige widgets, slimme plugins, de beschikbare functies in je pagebuilder: ik gebruik alle mogelijkheden in je site om je verhaal goed te vertellen.

Logische opbouw

Ook kijk ik altijd naar de samenhang van je tekst met de menustructuur en slimme links. Dat zorgt dat je webteksten voor de bezoeker duidelijk en goed vindbaar zijn.  

Vindbaarheid of SEO

Desgewenst verwerk ik op een natuurlijke manier zoekwoorden in je site. Dat zorgt dat de resultaten in de zoekmachine duidelijk en wervend zijn. 

... en snel online!

En wat echt fijn is; teksten werk ik altijd zo snel mogelijk uit. Zodat jij en ik er helemaal in zitten. En het resultaat gewoon snel online kan. Wat een opluchting! 

Webredactie uitbesteden geeft rust

Met veel plezier werk ik al jaren met WordPress: het menu inrichten, handige functionaliteiten toevoegen of allerlei soorten content plaatsen zijn geen geheim voor mij.  Ook kan ik je pagina's mooi voor je opbouwen in diverse pagebuilders. Heb je een ander CMS? Of nog een ouderwetse HTML-site die je moet FTP-en? Ook dat is geen probleem. 

Meer tijd over
voor de dingen waar jij goed in bent

Altijd actueel
je site voortaan weer up-to-date

Met plezier online
zonder gepruts en gedoe

Duidelijke uitleg
zodat je het de volgende keer ook zelf kunt

Aantrekkelijke lay-out
mooie pagina's die de inhoud ondersteunen

Meer rendement
het maximale uit je bestaande site halen

Ervaringen van klanten 

Kyra Walhof

Zensaties

Femke is een enorme lieverd en bescheiden. Ze luistert telkens aandachtig naar mijn wensen en geeft zonder te veel vragen snel en doeltreffend waar ik om heb gevraagd. Ze denkt mee,  maakt de teksten daarna passend in mijn eigen schrijfstijl, maar wel veel efficiënter. Ze heeft engelen geduld en power in haar pen, als je dat nog zo kan zeggen voor online schrijven.

Willem Pronk

Stichting Proplan

DANK voor je inzet. je bent met het juiste inlevingsvermogen aan de slag gegaan en ik ben blij een goede sparring-partner te hebben gevonden. De site is nu heel mooi opgebouwd, mooi rustig, de info op een goede manier weergegeven en door de goede lay-out heel professioneel. Bijzonder dat je dit met hoofd, hart en ziel wil doen. Uit mijn hart, trots op je.

Hélèn Smeenk

Flentrop Orgelbouw

Maandelijks onze site laten bijhouden, is echt heel fijn. Zelf hadden we daar helemaal geen tijd voor. Femke plaatst regelmatig nieuwsberichten, filmpjes, foto’s en artikelen. Ze denkt actief mee over mogelijke onderwerpen, aanpassingen van de site en het versturen van persberichten. Zo is onze site altijd up-to-date en hebben wij er geen omkijken naar.


Mogelijkheden

Een website hebben voor een goede presentatie is prachtig, maar vaak is het gewoon ook veel werk. Fijn om de redactie van je site, blog of nieuwsbrief dan ook eens te láten doen.

Eenmalig uitbesteden, regelmatig klusjes laten doen of op vaste basis je site laten bijhouden? Maakt niet uit, ik doe het met plezier!

Webredactie los

Webredactie Strippenkaart

Webredactie abonnement

Kom je er niet uit?

Bijvoorbeeld omdat je de teksten toch helemaal wilt laten schrijven? Kijk dan even bij Webteksten en het webtekstpakket.

Of misschien wil je eerst advies omdat je de website zelf gaat doen, of ben je op zoek naar een goede blauwdruk waarmee je naar je webbouwer kunt stappen. Dan kan Webadvies meer iets voor je zijn.

Bel of mail gerust even

Dan kijken we samen wat je site precies nodig heeft en of ik je daarbij zou kunnen helpen.