Webteksten laten schrijven

Wie ben je, wat doe je, waarom doe je wat je doet en wat kan je voor klanten betekenen? Dat is je verhaal. Mensen kiezen voor je product of dienst, omdat het goed voelt, omdat ze door je zijn geïnspireerd. Maar voor iedere ondernemer is het vaak lastig om dat goed op papier te krijgen. Je moet ineens nadenken over jezelf, je onderscheidende kenmerken én in de huid van je lezer kruipen. En dat terwijl je eigen werk gewoon doorgaat.

Voor je het weet ben je máánden bezig met je website. Is het design al af, maar lukt het je niet om helder te krijgen welke inhoud er nou op moet. Kom je er maar niet uit hoe je alle informatie logisch gaat ordenen. Of blijf je worstelen om een tekst te schrijven die gewoon fijn leest, zeker op een beeldscherm. Bovendien wil je geen tien-in-een-dozijn verhaal of glad verkooppraatje, maar een persoonlijk verhaal waar mensen je in herkennen.Webteksten laten schrijven

Webteksten die kloppen

Je eigen stem

Natuurlijk wil je teksten die passen bij wie je bent en kloppen met hoe jij zelf over je bedrijf vertelt. Daarom schrijf ik teksten waarin jouw eigen stem doorklinkt.

Scanbare webtekst

Sitebezoekers scannen en zappen, ze klikken zo weer weg. Dat vraagt webpagina’s waarvan je in één oogopslag ziet waar ze over gaan en die makkelijk en snel lezen.

Taal van je klant

Klanten willen geholpen worden met hun probleem. Dus is het belangrijk dat de teksten je doelgroep aanspreken; wat kun jij voor hen betekenen?

Logische opbouw

Ook schrijf ik alles altijd in samenhang met de navigatie van je website. Dat maakt je webteksten voor je bezoekers duidelijk en goed vindbaar.

SEO teksten voor je lezer

Zoekmachines worden geen klant, sitebezoekers wél. De zoekwoorden die je aanlevert, verwerk ik op een natuurlijke manier in de tekst.

... en snel online!

En wat echt fijn is; teksten werk ik altijd zo snel mogelijk uit. Zodat jij en ik er helemaal in zitten. En het resultaat gewoon snel online kan. Wat een opluchting! 

Webtekst-pakket voor duidelijk en aantrekkelijk verhaal

In één keer webteksten laten schrijven met een persoonlijk verhaal en wervend aanbod? Dan is het webtekst-pakket een goede optie.

Heldere homepage
wie je bent en wat je doet in een notendop

Meeslepende over jou
je bedrijf, drijfveren en kwaliteiten

Wervend aanbod
over wat je doet en voor klanten kunt betekenen

+ Uitnodigende contact
bezoekers aansporen om jou snel even te bellen of mailen

+ Aantrekkelijke lay-out
suggesties voor een mooie lay-out die de inhoud ondersteunt

+ Slimme navigatie
duidelijk menu en slimme interne links, zodat bezoekers makkelijk de weg vinden

Ervaringen van klanten die alles lieten schrijven

Lara Jenner

Landgoed Duin en Kruidberg

De teksten passen erg goed bij onze huisstijl, Femke leverde alles snel aan en ze luisterde goed naar onze wensen. Door een duidelijke briefing verloopt het proces snel en soepel. Groot voordeel was dat Femke snel kan schakelen, professioneel advies geeft en goed inspeelt op de wensen van onze gasten. Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking en de webteksten!

Ies Biekart

Visual Increase

Femke heeft een grote prestatie geleverd door uit één ingevulde vragenlijst en één telefonisch interview, een pakkende persoonlijke tekst te maken voor mijn site. Daarbij heeft ze datgene wat mij drijft én mijn persoonlijke achtergrond als marineman, heel mooi met elkaar in verband gebracht. Ook SEO is daarbij meegenomen! Ik ben erg blij met het resultaat en beveel Femke van harte aan!

Tarek Rezk

whats ART

Naast alle webteksten, hebben we ook het concept van de nieuwe site door Femke laten maken. Het hele proces liep gesmeerd en alles was heel snel uitgewerkt. Na de lancering hebben we heel veel positieve reacties gekregen: mensen vinden de site niet alleen mooi, maar ook een persoonlijk en professioneel visitekaartje voor ons bedrijf. We zijn superblij met het resultaat! Mogelijkheden

Combineer het webtekstpakket eventueel met een complete blauwdruk van je site voor de bouwer. Of laat alle teksten direct in je site plaatsen met een mooie lay-out.

>> Wil je meer of minder pagina's? Of heb je zelf al tekst gemaakt? Neem dan even contact met me op.

Webtekstpakket

Webtekstpakket + Blauwdruk

Webtekstpakket + Plaatsen in site

Weet je nog niet wat je wilt?

Misschien wil je eerst advies omdat je de website zelf gaat doen, of ben je op zoek naar een goede blauwdruk waarmee je naar je webbouwer kunt stappen. Of wil je de bestaande website snel naar een hoger plan tillen? Dan kan Webadvies een mooie optie voor je zijn.

Zelf al teksten geschreven, die je goed wilt laten checken? Of op zoek naar iemand die je site wil bijhouden en lastige klusjes overneemt? Kijk dan even bij Webredactie.

Neem even contact op

Bel of mail gerust voor overleg. Dan bekijken we samen wat je site precies nodig heeft.