Webadvies

Je site verbeteren & snel online?

Goed webadvies kan je helpen

Als je een nieuwe site laat maken of je bestaande site wilt verbeteren, komen er een hoop vragen op je af. Vaak heb je wel ongeveer een idee wat je met je site wilt. Maar wat moet er precies op? Hoe zorg je dat bezoekers vinden wat ze zoeken? Hoe spreek je je doelgroep aan?

Met webadvies voor een goed siteconcept:
•    Verbeter je zelf de inhoud en je teksten
•    Maak je de perfecte blauwdruk voor je webbouwer of bouw je zelf
•    En krijg je een levendige website die bezoekers overtuigt van jouw verhaalWebadvies website

Recept voor een goed siteconcept

Duidelijk verhaal

Iedere ondernemer heeft een verhaal; waarom je bestaat, waar je in gelooft en waarom mensen zich aan je verbinden. Ik help je om dit helder te krijgen. Wat jij wilt vertellen en vooral: wat je lezer wil weten. 

Een goede kapstok

Je bezoekers willen snel en makkelijk de weg vinden: daarom hoort je verhaal aan een goede kapstok. Een logische menustructuur, in samenhang met je teksten en in combinatie met slimme interne links. 

Slim gebruik van je CMS

Gebruik alle mogelijkheden in je site om je verhaal te vertellen. Ik kijk met je mee welke functionaliteiten je thema of pagebuilder al heeft én welke we kunnen toevoegen om er het maximale uit te halen.

Levendige site met meer bezoekers

Goede call to actions, een interessant blog met relevante artikelen en interactie met je nieuwsbrief en social media. Zo zorg je voor een levendige site met meer verkeer.

Leesbare tekst in mooie lay-out

Maak goed gebruik van je CMS of pagebuilder o.a. met alinea’s, kolommen, tabjes, uitklaps en afwisseling van tekst en beeld. Dan komt je verhaal pas echt goed tot zijn recht!

Vindbaarheid of SEO

Je wilt natuurlijk graag dat bezoekers je website ook kunnen vinden. Daarnaast is het fijn als de zoekresultaten in de zoekmachine duidelijk en wervend zijn. 

Wat zijn de voordelen?

Eerst een goed verhaal en een blauwdruk voor je site hebben en dan gaan bouwen, in plaats van andersom. Dat werkt heel goed om tot een prachtig resultaat te komen. Het helpt geweldig als je dit doet voordat je zelf teksten gaat herschrijven. Of voordat je webbouwer een nieuw ontwerp gaat maken. Maar het kan ook een uitkomst zijn om je bestaande site snel zelf op een hoger plan te tillen.

Persoonlijke website
die jouw verhaal vertelt én je lezers aanspreekt.

Aantrekkelijke lay-out
Suggesties voor een mooie lay-out die de inhoud ondersteunt.

Slimme navigatie
Bezoekers vinden makkelijk de weg naar je producten en diensten.

Snel klaar
Je site is heel snel af, omdat je bouwer precies weet wat de bedoeling is.

Duidelijk sitetraject
Geen verrassingen, extra aanpassingen of kosten achteraf

Feest!
Je site is precies zoals je voor ogen had, hierdoor gaat hij ook langer mee.

Ervaringen van klanten 

Sascha Karpe

Tandartsenpunt

Voor onze nieuwe site heeft Femke alle teksten geschreven mét navigatie en siteconcept. Het resultaat is heel fris, leuk en aansprekend. Bovendien heeft ze echt gekeken wat voor onze patiënten belangrijk is. We hadden niet verwacht dat teksten en site zó veel beter konden en zijn heel enthousiast! 

Herman Jurrius

Vereniging Orgelmakers

We zijn dik tevreden over de website en heel blij met de samenwerking. Alles wat we hadden afgesproken en graag wilden, is gebeurd en ook op tijd. Het ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook veel gebruikersgemak. Het eindresultaat is een wapenfeit waarmee de branche-organisatie zich nu goed kan profileren!

Esther Rookhuijzen

JaafDesign

De workshop was echt van toegevoegde waarde en hielp ons bij het verder uitdenken van een goed siteconcept en logische navigatie. In plaats van ‘direct teksten erop zetten’ en dan later niet tevreden zijn. Femke liet ons nadenken over onze bedrijfsvoering en hield de hele ochtend goed de lijn erin.


Mogelijkheden

Een goed advies voor je website, het kan in meerdere vormen. Bijvoorbeeld één sessie om jouw belangrijkste vraag aan te pakken, een complete blauwdruk van je site voor je webbouwer of een workshop incompany.

Wat je ook wilt, ik help je met een levendige website die bezoekers overtuigt van jouw verhaal. 

Strategiesessie

Blauwdruk website

Workshop

Twijfel je nog?

Bijvoorbeeld of je de teksten toch wilt láten schrijven? Kijk dan even bij Webteksten en het webtekstpakket.


Wil je liever meteen dingen laten veranderen in de lay-out of functionaliteiten van je website? Of ben je op zoek naar iemand die je teksten checkt of lastige klusjes van je overneemt? Misschien is Webredactie dan iets voor jou.

Bel of mail gerust even

Dan bekijken we samen wat je website precies nodig heeft. En weet je meteen wat het beste bij je past.