Slim delen op social media met Buffer App

Buffer App is een handige tool om je social media te managen vanaf één plek en waarmee je makkelijk content kunt delen en plannen met een vaste regelmaat.

Je bent waarschijnlijk actief op verschillende social media. En je deelt graag interessante content met je relaties over je vakgebied of bedrijf. Maar het kost je soms veel tijd en het is lastig om er regelmaat in te brengen: je ziet iets interessants, maar kunt op dat moment niet op al je kanalen inloggen. Of je plaatst veel berichten op een dag en daarna weer tijden niet. Buffer App is een handige tool om je social media te managen vanaf één plek en waarmee je makkelijk content kunt delen en plannen met een vaste regelmaat.

 

Voordelen van Buffer App

Regelmatig content delen gaat makkelijk en snel met een social media management tool als Buffer App. Wat zijn de belangrijkste voordelen van Buffer App?

1. Je social media managen vanaf één plek. Niet telkens opnieuw inloggen, tegelijk beheren van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+.

2. Bufferen: Zodra je interessante content vindt, kun je dit in je ‘buffer’ plaatsen en dit op een later moment publiceren. Je kunt ‘bufferen’ tot 10 berichten. Buffer stuurt je automatisch een bericht als je buffer leegraakt.

3. Hele goede planfunctie: Per kanaal kun je instellen wanneer de berichten uit je buffer precies gepubliceerd moeten worden. Zo krijg je regelmaat en continuïteit in het plaatsen van je berichten. Wil je bijvoorbeeld 2x per week publiceren? Stel eenvoudig de dag en tijd in en zorg dat er voldoende berichten in je buffer klaarstaan. Buffer doet de rest!

 

 

4. Statistieken om te zien hoeveel mensen op je links klikken en welke posts het meest succesvol zijn.

5. Integratie met andere systemen als RSS, Feedly, WordPress, Twitter, iOS en Android.
>> Kijk bij bufferapp.com/extras.

6. Browserknop: koppel je browser aan Buffer App (Chrome, Safari of Firefox). Dan kun je met de ‘browserknop’ direct pagina’s, links en afbeeldingen bufferen.
>> Lees meer over browserextensions.

 

7. Simpel, fijn design.

De grote concurrent van Buffer App is Hootsuite. Wat betreft planfunctie, integratie met andere systemen en design geven veel mensen de voorkeur aan Buffer App.

Welke social media kun je instellen met Buffer App?

In de gratis versie van Buffer App kun je per social medium 1 kanaal koppelen. Dit zijn de volgende social media:

  • Facebook: pagina, profiel of groep
  • Twitter
  • LinkedIn: profiel of groep
  • Google +: pagina (helaas nog geen profielen)
  • App.net

 

Meer weten, of direct aan de slag?

  • Kijk verder op Buffer App.
  • Of stel je vraag hieronder in het reactieformulier.

Comments are closed